Alleen vakantieopvang nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.
Wanneer u op zoek bent naar alleen vakantieopvang voor uw kind(eren), dan kunt u bij ons terecht, ook als u geen vaste klant bent bij ons. De vakantieopvang is voor schoolgaande kinderen (4 – 12 jaar).

Wat kunt uw kind verwachten van de vakantieopvang?
Onze BSO ’s staan bekend om haar leuke activiteiten/uitjes die juist in de vakantieperiodes worden ondernomen. In de vakanties hebben de leidsters en de kinderen alle tijd om van de opvang een feestje te maken. Samen met de kinderen wordt er gekeken welke activiteiten/uitjes er kunnen worden georganiseerd.

Enkele voorbeelden zijn; naar speeltuin, workshop koken of dansen of een dagje naar het park. Ook worden er genoeg activiteiten op de groep of buiten georganiseerd; de BSO omtoveren tot een spookhuis, zelf jam maken, de oudere kinderen maken een echte BSO krant, Hollandse spelletjes dag en nog veel meer.

Voor iedere vakantie ontvangen de ouders een activiteitenplanning.

Openingstijden vakantieopvang
U kunt uw kind(eren) van maandag tot en met vrijdag brengen van 6.45 uur en weer ophalen om 18.30 uur.

Interesse?
Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in een rondleiding op één van onze BSO’s? Neemt u dan contact op één van onze medewerkers. U kunt u ons bereiken op telefoonnummer (0229) 248745 of via mail: info@herdertje.nl.