Mogelijkheden tot plaatsing
Kinderopvang ’t Herdertje biedt 3 verschillende vormen van opvang aan. Per opvangvorm beschrijven wij wat de mogelijkheden zijn.

Hele dagopvang
Voor kinderen van 0-4 jaar biedt Kinderopvang ’t Herdertje dagopvang aan voor hele dagen. Het is alleen mogelijk om hele dagen opvang af te nemen.

Bij onze kinderdagverblijven start een dag bij ons om 6.45 uur, zo kunt u op tijd op uw werk zijn.
Alleen op locatie Noorderdracht opent de dagopvang om 7.00 uur. Om 18.30 uur sluit onze opvang.

Spelenderwijs groepen
Voor de peuters van 2 en 3 jaar bieden wij opvang op de peutergroepen Spelenderwijs op weg naar school. Dit zijn peutergroepen voor kinderen van 2-4 jaar. Wij bereiden ze hier spelenderwijs voor op het basis onderwijs. Kijk bij Spelenderwijs voor meer informatie over deze groepen.

Buitenschoolse opvang (BSO)
Kinderen in de leeftijd 4-13 jaar kunnen gebruik maken van een van onze opvang vormen die vallen onder buitenschoolse opvang. Dit zijn, voorschoolse, naschoolse en vakantie opvang. Hieronder in het kort een uiteenzetting van de verschillende vormen.

Voorschoolse opvang (VSO)
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gebruik maken van onze voorschoolse opvang. De locaties waar deze opvang geboden wordt opent om 06.45. Onze medewerkers zorgen dat de kinderen tijdig in de klas aanwezig zijn.

Naschoolse opvang (NSO)
Schoolgaande kinderen (4 – 12 jaar) kunnen gebruik maken van naschoolse opvang. De kinderen worden van school gehaald door onze eigen medewekers. De ophaaltijden sluiten aan op het uitgaan van de school waar uw kind naartoe gaat.  U kunt bij deze opvangvorm kiezen voor inclusief of exclusief opvang in de schoolvakanties.

Vakantieopvang (BSO)
Wanneer u op zoek bent naar alleen vakantieopvang voor uw kind(eren), dan kunt u bij ons terecht, ook als u geen vaste klant bent bij ons. De vakantieopvang is voor schoolgaande kinderen (4 – 12 jaar).

Openingstijden vakantieopvang
U kunt uw kind(eren) van maandag tot en met vrijdag brengen van 06.45 uur en weer ophalen om 18.30 uur.

Kosten vakantieopvang
Eten, drinken, tussendoortjes en uitjes zijn in de prijs inbegrepen.

Kosten extra opvang
U kunt altijd gebruik maken van een dag extra opvang. De kosten voor deze opvang kunnen volledig worden opgevoerd als opvangkosten bij de kinderopvangtoeslag.

Mocht u meer informatie wensen over de diverse soorten opvang, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Via telefoonnummer (0229) 248745 of via mail: planning@herdertje.nl. Voor het aanmelden voor één van de bovenstaande opvangsoorten kunt u een inschrijving doen via deze website.