Hele dagopvang
Een dag start bij ons om 6.45 uur op de Dorpsstraat en de Honky Tonk, zo kunt u op tijd op uw werk zijn.
Op de Noorderdracht opent de dagopvang om 7.00 uur.
Om 18.30 uur sluit onze opvang.

Spelenderwijs groepen

Op diverse locaties bieden wij ook spelenderwijs op weg naar school aan. Dit zijn peutergroepen voor kinderen van 2-4 jaar. Zij maken hier spelenderwijs kennis met het basis onderwijs. Kijk bij Spelenderwijs voor meer informatie over deze groepen.

Vakantieopvang (BSO)
Wanneer u op zoek bent naar alleen vakantieopvang voor uw kind(eren), dan kunt u bij ons terecht, ook als u geen vaste klant bent bij ons. De vakantieopvang is voor schoolgaande kinderen (4 – 12 jaar).

Openingstijden vakantieopvang
U kunt uw kind(eren) van maandag tot en met vrijdag brengen van 06.45 uur en weer ophalen om 18.30 uur.

Kosten vakantieopvang
Eten, drinken, tussendoortjes en uitjes zijn in de prijs inbegrepen.

Extra opvang tegen gereduceerd tarief
Iedereen heeft wel eens een dringende afspraak of een oppas die niet kan. Kinderopvang ’t Herdertje biedt u, de vaste klant, de mogelijkheid aan om een extra dag of dagdeel af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Mocht u hiervan gebruik willen maken, kunt u via het ouderportaal aanvragen. Wanneer het de beroepskracht-kind ratio het toelaat, kunt u een extra dag(deel) afnemen.

Kosten extra opvang
Deze kosten kunnen volledig worden opgevoerd als opvangkosten bij de kinderopvangtoeslag.

Mocht u meer informatie wensen over de diverse soorten opvang, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Via telefoonnummer (0229) 248745 of via mail: planning@herdertje.nl. Ook voor het aanmelden voor één van de bovenstaande opvangsoorten kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.