Mooie locatie dagopvang en BSO in het groen van het park
Aan de rand van Wijkpark Bangaerde ligt onze locatie prachtige, lichte locatie Honky Tonk in de groene omgeving van het park. We hebben hier 3 verticale groepen van 0-4 jaar. In hetzelfde gebouw bieden wij ook mogelijkheid tot buitenschoolse opvang vanaf 4 jaar. De locatie is geheel verbouwd tot een sfeervolle opvang waarin de kinderen zich op een veilige manier in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Binnenruimtes
De ruimtes voor de dagopvang zijn in lichte, warme kleurstelling ingericht die ervoor zorgen dat de kinderen zich hier prettig voelen. De ruimtes zijn zo ingericht dat de allerkleinsten de ruimte en rust hebben om te leren rollen, zitten, kruipen en lopen. Voor de oudere kinderen is er veel uitdaging door de verschillende speelhoeken die in de groep zijn ingericht. Spelenderwijs leren zij zoveel.

De kinderen vanaf 4 jaar worden opgevangen in onze BSO ruimte op deze locatie. In deze ruimte zijn ook verschillende hoeken ingericht waarin de kinderen zich of even terug kunnen trekken of juist samen een spelletje kunnen doen, knutselen of lezen.

Buitenruimte
Wanneer we buiten gaan spelen, kan dit in de heerlijk ruime tuin die direct aansluit op de groepen van de dagopvang. Ieder dag naar buiten is iets dat bij Kinderopvang ‘t Herdertje erbij hoort! In de mooie tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen in de zandbak en zich vermaken met het leuke uitdagende buitenmateriaal.

De oudere kinderen maken gebruik van de buitenruimte aan de achterzijde van het pand. Op dit plein, grenzend aan het mooie park, kunnen de kinderen zich uitleven met balspellen, hinkelen of andere buitenactiviteiten die de pedagogisch medewerker aanbiedt.

Bereikbaarheid
De locatie ligt aan het begin van een woonwijk, grenzend aan het wijkpark. Aan de voorzijde is parkeerruimte aan de openbare weg. Brengt u uw kind met de fiets naar de opvang? Dan kunt u gebruik maken van de fietsenrekken gelegen naast de toegangspoort.

Het team
Het team bij Honky Tonk bestaat onder andere uit pedagogisch medewerkers die al jarenlang bij Kinderopvang ‘t Herdertje werken. Het team vult elkaar aan en houdt elkaar scherp. De professionele pedagogisch medewerkers staan iedere dag klaar voor de kinderen en hun ouders. Zij stemmen de activiteiten af op leeftijd, interesse en ervaring, zodat de kinderen met volle teugen kunnen genieten, maar ook leren van de activiteiten. Ze kunnen zich in een veilige omgeving in hun eigen tempo ontwikkelen.

Wij weten dat een vast gezicht op de groep belangrijk is voor het hechtingsproces van het kind en hun ouders. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat er ten minste één vaste pedagogisch medewerker op de groep aanwezig is.