De Blokkertjes
Gelegen aan de dorpslint Westerblokker staat onze prachtige locatie De Blokkertjes. Bij de Blokkertjes bieden wij opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Binnenruimtes
In de hal staat een mooi aquarium waar de kinderen vol bewondering de mooie vissen kunnen zien zwemmen. Hoe leuk is het dat de groepsnamen allen afgeleidt zijn aan het waterleven. De groepen zijn licht, warm en huiselijk ingericht waardoor de kinderen en hun ouders snel een welkom gevoel hebben. Aangrenzend aan de groep is de slaapkamer gesitueerd waarin de kinderen een eigen slaapplek hebben die veilig en vertrouwd aanvoelt.

Als kers op de taart is er nog een aparte binnenruimte in het hart van het pand. Deze binnenruimte is ingericht om activiteiten aan te bieden aan de kinderen die daaraan toe zijn.

Buitenruimte
Kinderdagverblijf De Blokkertjes is gelegen op een ruime kavel waar de buitenruimte zo wordt ingericht dat kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar zich kunnen vermaken op de diverse speeltoestellen en met de vele leuke uitdagende buitenmaterialen.

Bereikbaarheid
De Blokkertjes ligt aan de doorgaande dorpsweg Westerblokker en is gemakkelijk te bereiken met zowel auto, fiets als te voet.

Het team
Onze pedagogisch medewerkers zijn allen in het bezit van de benodigde pedagogische diploma’s. Zij zorgen voor liefdevolle opvang en een vertrouwd dagritme voor de kinderen. Tevens en stimuleren zij de kinderen in hun ontwikkeling door uitdagende activiteiten aan te bieden.