Groepsruimte

Onze BSO Pontonnier is gevestigd in een mooie ruimte op de begane grond geheel ingericht op de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 4-13 jaar. Vanuit deze ruimte bieden onze betrokken pedagogisch medewerkers elke dag nieuwe, uitdagende activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen.  Daarnaast zijn er voldoende plekjes voor ieder kind om zich terug te trekken als daar behoefte aan is.

Buitenruimte

Behalve de groepsruimte heeft de school een heerlijk groot schoolplein. Ook de schooltuin en buiten spelen krijgen een belangrijke rol op de BSO. Contact met de natuur en aandacht voor duurzaamheid is op deze BSO vanzelfsprekend. Zo geven we de kinderen een stevige basis om zich te kunnen ontwikkelen.

Openingstijden

Onze naschoolse opvang is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend direct aansluitend op de schooltijden. Op woensdag worden de kinderen nu nog opgevangen bij onze BSO locatie Het Ooievaarsnest. Bij voldoende animo gaan wij ook op de Pontonnier op woensdag open. Voorschoolse opvang is op donderdag op locatie de Pontonnier. De overige dagen wordt voorschoolse opvang aangeboden op Het Ooievaarsnest. Van daaruit worden de kinderen met ons eigen vervoer naar de Pontonnier gebracht.