Van inschrijving tot plaatsing
Wanneer u uw kind bij onze organisatie heeft ingeschreven, ontvangt u direct een bevestigingsmail (van de inschrijving) van ons. Vervolgens wordt uw aanvraag bekeken door de planningsmedewerker en verwerkt in ons planningssysteem. De planningsmedewerker, verantwoordelijke voor de planning en plaatsingen van de kinderen, informeert u via de mail over de mogelijkheden voor de opvang. Tevens neemt de locatiemanager van de betreffende locatie(s) contract met u op voor het maken van een afspraak voor de rondleiding.

Rondleiding
U wordt ontvangen door de locatiemanager op de gewenste locatie. Vervolgens vertelt zij u hoe Kinderopvang ’t Herdertje werkt, maakt u kennis met de pedagogisch medewerkers, ziet u de kinderen spelen en ontdekken, hoort u hoe een dag op de opvang eruit kan zien en wat er zoal wordt ondernomen met de kinderen. Tijdens de rondleiding kunt u al uw vragen stellen.

Contract
Het contract en de bijbehorende papieren ontvangt u digitaal. Wij adviseren u het contract en de bijbehorende papieren goed door te lezen en deze getekend, binnen 14 werkdagen of in ieder geval vòòr de startdatum, digitaal te ondertekenen. Na ondertekening is de plaatsing definitef Heeft u vragen wanneer u het contract doorleest? Bel/mail gerust: planning@herdertje.nl of (0229) 248745. Wij helpen u graag verder!

Herroepingsrecht
Tot 14 dagen na ondertekening van de plaatsingsovereenkomst heeft u het recht de opvang zonder opgave van reden te annuleren.

Plaatsing definitief en dan?
Zo’n 6 weken voor de aanvang van de opvang van uw kind ontvangt u een automatisch gegenereerde mail van Konnect met het verzoek om een account aan te maken voor onze ouderapp. Deze app kunt u op uw telefoon installeren. Via de app is het gemakkelijk en overzichtelijk om uw mutaties (afwezigheid en extra opvangdagen) aan ons door te geven. Via de app kunt u ook uw persoonlijke gegevens wijzigen, zoals uw adres, telefoonnummer en e-mailadres. Voor overige wijzigingen, zoals eenaanvraag voor automatische incasso indienen of een wijziging van uw bankgegevens, kunt u een mail sturen naar de afdeling Kindplanning (planning@herdertje.nl).

In de ouderapp kunt u ook belangrijke informatie rondom de opvang van uw kindje en over de organisatie van Kinderopvang ’t Herdertje lezen, zoals het pedagogisch beleid, GGD rapporten, klachtenregeling en algemene voorwaarden.

Uitnodiging intakegesprek
U wordt ongeveer 4 weken voor aanvang van de opvang van uw kind gebeld voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats tussen u en één van de pedagogisch medewerkers van de groep. Tevens zal de pedagogisch medewerker afspraken met u maken voor 2 wenmomenten, zodat uw kindje op de opvanggroep kan komen wennen.