Peutergroep ‘Spelenderwijs’ 2-4 jaar
Voor de peuters van 2 en 3 jaar biedt kinderopvang ’t Herdertje opvang op de peutergroepen Spelenderwijs. De peutergroep ‘Spelenderwijs’ bevindt zich binnen een bassisschool waarbij uw kind spelenderwijs kennis maakt met de gebruiken en rituelen van de school. U kunt zelf kiezen hoeveel dagen per week u opvang wilt afnemen. De peutergroep ‘Spelenderwijs’ is in de ochtenduren geopend en is gesloten tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. Het is niet mogelijk om ‘om de week’-dagen of flexibele opvang af te nemen.

Voorwaarden plaatsing peutergroep Spelenderwijs
Kinderen tussen 2-4 jaar kunnen onder de volgende voorwaarden geplaatst worden in peutergroep Spelenderwijs:

  • Plaatsing is mogelijk vanaf een leeftijd van 2 jaar;
  • Kinderen blijven op de Spelenderwijs groep tot ze een leeftijd bereiken van 4 jaar;
  • Kinderen moeten kunnen lopen
  • Ieder kind wordt toegelaten, mits er geen medische complicaties zijn waardoor het kind redelijkerwijs niet de verzorging kan krijgen die minimaal noodzakelijk is.

Voor de peutergroep Spelenderwijs zijn ook subsidieplaastingen mogelijk voor kinderen vanaf met een VVE indicatie of indien ouders / verzorgers geen recht hebben op kinderopvang toeslag. Meer informatie hierover vindt u onder de tab subsidieplaatsingen op deze website.

Wij hebben diverse locaties waar u terecht kunt met een VVE-indicatie: De Wingerd en Het Ooievaarsnest in Zwaag en Het Spectrum in Hoorn. Vanaf september 2023 is ook onze locatie De Pontonnier een VVE-gecertificeerde locatie en kunnen peuters met een VVE indicatie hier terecht.

Locaties Spelenderwijs

OOIEVAARSNEST

ST. LIDWINA

WINGERD

SINT JOZEF

KINDCENTRUM HET SPECTRUM

DE PONTONNIER