Onze medewerkers; de kracht van Kinderopvang ’t Herdertje
Ons team bestaat uit professionele, liefdevolle en toegewijde pedagogisch medewerkers, die passie hebben om met kinderen te werken. Onze kracht? Dit sterke team dat altijd voor uw kind klaar staat.

Naast dat de pedagogisch medewerkers de benodigde papieren op zak hebben en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), kijken wij verder dan dat. Wie is de persoon achter de pedagogisch medewerker en wat zijn haar kernkwaliteiten en hoe kan Kinderopvang ’t Herdertje dit binnen haar organisatie inzetten zodat de zij op de juiste plek met plezier werkt.

Het team achter de medewerkers op de groepen
De taak van het team achter de medewerkers op de groepen is te zorgen dat op de groepen alle aandacht is voor de kinderen. Bij Kinderopvang ’t Herdertje werken locatiemanagers, pedagogisch coaches, planningsmedewerkers, een financieel medewerker, een HR adviseur, medewerkers technische dienst en een algemeen medewerker.

Locatiemanagers
De locatiemanagers zijn eindverantwoordelijk voor de dienstverlening op de locaties. Daarnaast zijn zij naast de pedagogisch medewerkers op de groepen hét gezicht van de locatie en het aanspreekpunt voor de ouders.

Directeur
Naast alle medewerkers is er een directeur die zorgt dat de medewerkers van Kinderopvang ’t Herdertje zo goed mogelijk de aangeboden diensten kunnen uitvoeren.