De plek om (jezelf) te ontdekken en ontwikkelen!
De omgeving van de school biedt veel mogelijkheden voor activiteiten waarbij ontdekken, beleven en creativiteit centraal staan. Leren door ontdekken en ervaren is het uitgangspunt op deze locatie. We bieden hier opvang voor kinderen in de leeftijd van 2-13 jaar.

Binnenruimte
De Spelenderwijs groep in deze school is voor kinderen van 2-4 jaar.  De groep heeft een mooie ruimte op de begane grond in de school. Bij onze BSO worden kinderen van 4-13 jaar opgevangen. Onze BSO is gevestigd op de eerste verdieping in een open, uitdagende en frisse ruimte binnen de St. Jozefschool. In deze ruimte is er voor ieder kind een plekje om zich terug te trekken als daar behoefte aan heeft.

Buitenruimte
Behalve de groepsruimte heeft de school een groot schoolplein waarvan de peutergroep en BSO gebruik van maken. De schooltuinen en buiten spelen hebben een belangrijke rol op deze BSO.

Bereikbaarheid
BSO Sint Jozef is gelegen in de basisschool St. Jozef die aan de doorgaande weg gelegen is en is makkelijk bereikbaar met auto en fiets. Parkeerplaatsen zijn schaars in de buurt van de school, maar voor de fiets is altijd wel een plekje te vinden.

Het team
De pedagogisch medewerkers zijn een vertrouwd gezicht voor de kinderen en ouders. Zij werken al jarenlang bij Kinderopvang ‘t Herdertje en bieden de kinderen structuur en een meer dan gezellige tijd op de BSO.

Kortom: de kinderen kunnen rekenen op deze pedagogisch medewerkers én op een meer dan gezellige tijd op de BSO Sint Jozef, iedere keer weer.

Scholing medewerkers
Alle medewerkers van Kinderopvang ’t Herdertje worden geschoold in EHBO. Jaarlijks worden de medewerkers geschoold via een scholingsplan waarin het meest recente trainingsaanbod wordt aangeboden.