Waar sport en spel samenkomen
Op het prachtige sportterrein van de Westfriese Hockeyclub in Hoorn maken wij gebruik van de sportkantine en de sportvelden voor al onze sport- en spelactiviteiten. Het beoefenen van sport en spel is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. En het sociale aspect is zeker ook belangrijk.

Binnenruimte
De binnenruimte is zo ingericht dat de kinderen na schooltijd lekker kunnen bijkomen met wat eten en drinken en een spelletje kunnen doen. Bij heel slecht weer is er ook binnen voldoende ruimte voor een sportief spel, maar ook is het mogelijk om te knutselen of een puzzeltje te doen.

Buitenruimte
Op onze eigen plek op het veld bieden wij de kinderen sportieve activiteiten aan, welke aansluiten bij de ontwikkeling van de kinderen.

Tarieven
De tarieven van opvang bij één van onze Sport BSO locaties zijn gelijk aan de tarieven van de reguliere BSO’s.  Voor de actuele tarieven klikt u hier.

Bereikbaarheid
De kinderen die gebruik maken van onze Sport BSO worden met ons eigen vervoer van school opgehaald en bij de locatie Sport BSO afgezet. Het terrein van de hockeyclub is makkelijk bereikbaar per auto en fiets. Rondom het terrein is voldoende plaats voor uw auto of uw fiets.

Het team
Onze enthousiaste sportieve pedagogisch medewerkers bij de Sport BSO zijn allen zeer betrokken en kunnen op speelse wijze de kinderen aanzetten tot de sport- en spelactiviteiten. Ze zorgen elke dag weer voor een leuke en uitdagende activiteiten.