Actief bezig zijn in de frisse lucht
Het sportterrein van SV Westfriezen in Zwaag biedt volop mogelijkheden voor onze sport- en spelactiviteiten. Wij bieden hier sport- en spelactiviteiten in de buitenlucht voor alle kinderen in de omgeving van Zwaag.

Binnenruimte
De sportkantine is zo ingericht dat de kinderen na een lange dag school even kunnen bijkomen met wat drinken en eten. Een spelletje kunnen doen, of even lekker niets.

Buitenruimte
We maken gebruik van de sportvelden van s.v. Westfriezen voor al onze sport- en spelactiviteiten. Lekker sportief bezig zijn in de frisse lucht, spelen, rennen en lol maken kan bij Sport BSO Westfriezen.

Bereikbaarheid
Sport BSO Westfriezen is gelegen aan de Wilhelminalaan in Zwaag, vlakbij onze BSO en Spelenderwijs groep Het Ooievaarsnest. De kinderen die gebruik maken van onze Sport BSO worden met ons eigen vervoer van school opgehaald en bij de locatie Sport BSO Westfriezen afgezet. Wanneer u uw kind(eren) komt ophalen is er voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets voor het sportcomplex.

Het team
Onze enthousiaste sportieve pedagogisch medewerkers bij de Sport BSO zijn allen zeer betrokken en kunnen op speelse wijze de kinderen aanzetten tot de sport- en spelactiviteiten. Ze zorgen elke dag weer voor leuke en uitdagende activiteiten.

Tarieven
De tarieven van opvang bij één van onze Sport BSO locaties zijn gelijk aan de tarieven van de reguliere BSO’s.  Voor de actuele tarieven klikt u hier.