Buitenschoolse opvang (BSO) Honky Tonk is een avonturen BSO voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Het jeugdgebouw Honky Tonk dat gedeeld wordt met de scouting, is de thuisbasis van deze BSO. Vanuit hieruit wordt avontuurlijke activiteiten ondernomen, zoals sportworkshops, muziek en dans, speurtochten in de natuur, kanoën of hutten bouwen. Kinderen worden uitgenodigd met de medewerkers mee te denken en mee te beslissen in de avonturen die beleefd worden.

Op BSO Honky Tonk koppelen wij het beleven van avonturen aan ontwikkeling.

Kinderen leren door doen, door ervaren, door ontdekken, door zien, door oefenen en door beleven. Op de avonturen BSO krijgen de kinderen hierin volop de gelegenheid.

Speelterrein buiten
De kinderen van de BSO kunnen gebruik maken van het plein achter het gebouw. Hier kunnen de kinderen balspellen doen en zal er met de kinderen van de BSO veel in het achtergelegen park worden gespeeld of hutten bouwen. De omgeving biedt mogelijkheden genoeg om van elke dag een uitdaging te maken.

Bereikbaarheid
Aan de voorzijde is voldoende ruimte om de auto te parkeren. Wanneer u met de fiets komt, kunt u deze voor het pand in het fietsenrek plaatsen.