Groepsruimte
Op locatie Noorderdracht beschikt de peuterspeelgroep Spelenderwijs over een ruimte op de eerste verdieping. Het is een gezellige huiselijke groep van waaruit de peuters vanaf twee jaar van harte welkom zijn! Deze ruimte is ingericht met diverse hoeken, waarin kinderen worden uitgedaagd zich te ontwikkelen via vrij spel. Alle speel- en spelmaterialen zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Buitenruimte
De buitenruimte biedt voldoende uitdaging om de kinderen te prikkelen en te stimuleren in hun ontwikkeling zodat zij, wanneer zij vier jaar zijn, makkelijk aan kunnen sluiten bij de kleuters op de basisschool.

Openingstijden
De peuterspeelgroep Spelenderwijs is twee ochtenden per week geopend, op woensdag en vrijdag (van 07.00 tot 13.00 uur). In de vakanties is deze Spelenderwijs groep gesloten. Wilt u gebruik maken van de Spelenderwijs groep, maar heeft u de hele dag opvang nodig? Dan kunt u gebruik maken van ons combinatie product.

Het team
De pedagogisch medewerker van deze groep werkt al jaren bij Kinderopvang ‘t Herdertje en houdt contact met de basisscholen in de buurt om de verbinding te maken tussen de peutergroep en het kleuteronderwijs op deze scholen.