Groepsruimte
De peuterspeelgroep Spelenderwijs De Pontonnier is gevestigd in een ruimte op de begane grond. Het is een gezellige huiselijke groep van waaruit de peuters vanaf twee jaar van harte welkom zijn!  In de ruimte met hoeken die allen verschillend zijn ingericht, worden kinderen uitgedaagd zich te ontwikkelen via vrij spel. Alle speel- en spelmaterialen zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Buitenruimte
Wanneer we buiten spelen maken we gebruik van het schoolplein samen met de kleuters. Door samen te spelen met kinderen van basisschool De Pontonnier ontdekken wij spelenderwijs heel veel.

Openingstijden
De peuterspeelgroep Spelenderwijs is per week geopend op maandag, dinsdag, donderdag- en vrijdagdagochtend (van 08.15 tot 12.15 uur). In de vakanties is onze Spelenderwijs groep gesloten. Vanaf september 2023 is deze locatie een VVE locatie. Dit houdt in dat kinderen met een VVE-indicatie gebruik kunnen maken van deze opvang. Hiervoor zijn subsidieplekken beschikbaar. Wanneer u een vanuit de GGD een VVE indicatie heeft gekregen, kunt u zich aanmelden voor een VVE plaats op deze locatie.

Het team
De pedagogisch medewerker op deze groep is gespecialiseerd in spelenderwijs leren.