U bent voornemens uw kindje bij onze toegewijde pedagogisch medewerkers te brengen voor de opvang? Maar weet nog niet wat de mogelijkheden allemaal zijn? Hieronder staan de diverse soorten opvang die wij bieden in het kort omschreven.

Dagopvang
Uw kindje kan de hele dag gebruik maken van de opvang, binnen de gestelde openingstijden. We hanteren een vast ritme op de groepen, zodat kinderen snel wennen bij ons op de opvang.

Opvang bij Spelenderwijs groep
Wij bieden in onze Spelenderwijs groepen in de ochtend opvang aan in basisschool ’t Ooievaarsnest (VVE), De Wingerd (VVE) in Zwaag, basisschool Het Spectrum (VVE) en De Pontonnier in Hoorn (VVE vanaf september 2023), St. Jozefschool in Blokker en basisschool Sint Lidwina in Zwaagdijk-West. In deze groepen bereiden wij de kinderen spelenderwijs voor op het basisonderwijs.

Voor de uitgebreide informatie over de verschillende vormen van opvang verwijzen wij u naar de informatie onder de opvangsoorten. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers op kantoor via (0229) 248745.