U bent voornemens uw kindje bij onze toegewijde pedagogisch medewerkers te brengen voor de opvang? Maar weet nog niet wat de mogelijkheden allemaal zijn? Hieronder staan de diverse soorten opvang die wij bieden in het kort omschreven.

Dagopvang
Uw kindje kan de hele dag gebruik maken van de opvang, binnen de gestelde openingstijden. We hanteren een vast ritme op de groepen, zodat kinderen snel wennen bij ons op de opvang.

Halve dagopvang
Heeft u alleen een vaste ochtend of middag opvang nodig? Ook dit is mogelijk. De ochtend opvang loopt van openingstijd tot 13.00 uur en de middag start om 12.00 uur tot sluitingstijd.

Opvang bij Spelenderwijs groep
Wij bieden in onze Spelenderwijs groepen in de ochtend opvang aan bij basisschool ’t Ooievaarsnest (VVE), De Wingerd (VVE) in Zwaag, basisschool Het Spectrum (VVE) in Hoorn, St. Jozefschool in Blokker, basisschool Sint Lidwina in Zwaagdijk-West, Pontonnier in Hoorn en op onze locatie Noorderdracht in samenwerking met Roald Dahl school in Zwaag. In deze groepen gaan de kinderen spelenderwijs kennis maken met het basisonderwijs.

Voor de uitgebreide informatie over de verschillende vormen van opvang verwijzen wij u naar de informatie onder de “locaties”. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers op kantoor via (0229) 248745.