Groepsinrichting
Dagopvang De Blokkertjes biedt opvang in 7 verschillende groepen. Per groep kunnen we plaats bieden aan 16 kinderen. Door het gebruik van lichte kleuren ontstaat er een fijne sfeer, waardoor de kinderen snel op hun gemak zijn.

Diverse speelhoeken
Omdat kinderen zich steeds in een nieuwe ontwikkelingsfase bevinden, richten wij aparte speelhoeken in op iedere groep. De groepen worden ingericht met speelgoed en meubilair wat voldoet aan de gestelde eisen.

Hierdoor maken de kinderen spelenderwijs kennis met de wereld om zich heen. Wij maken gebruik van grondboxen zodat ook de allerkleinsten de ruimte en rust hebben om in eigen tempo te leren rollen, zitten, kruipen en lopen. Het speelgoed en activiteiten is afgestemd op de verschillende leeftijden binnen de groep.

Heerlijke buitenruimte
Achter het pand wordt een heerlijke buitenspeel ruimte gecreëerd waar de kinderen zich met het diverse buitenspeelmateriaal vermaken. Denk hierbij aan een rondje op de fiets over het aangelegde pad of spelen in de zandbak. Iedere dag naar buiten is vanzelfsprekend bij onze opvang.