Samenstelling groepen
Vanuit de ouders en kinderen die al gebruik maakten van onze BSO’s is uit onderzoek gebleken dat er behoefte is aan meer uitdaging voor de kinderen. Dit is de reden waarom wij BSO Honky Tonk onze avonturen BSO zijn gestart. Op deze locatie vangen wij kinderen op in de leeftijd van 4 – 12 jaar.

Locatie Honky Tonk
Het gebouw biedt voldoende mogelijkheden om een diversiteit aan activiteiten aan te bieden en te ontwikkelen. Aan de achterzijde van het gebouw is het wijkpark waar de kinderen ook fijn kunnen ravotten.

Avonturen beleven
Van hieruit worden avontuurlijke activiteiten ondernomen, zoals sportworkshops, muziek en dans, speurtochten in de natuur, kansen of hutten bouwen. Kinderen worden uitgenodigd met de medewerkers mee te denken en mee te beslissen in de avonturen die beleefd worden. Op BSO Honky Tonk koppelen wij het beleven van avonturen aan ontwikkeling. Kinderen leren door doen, door ervaren, door ontdekken, door zien, door oefenen en door beleven. Op de avonturen BSO krijgen de kinderen hierin volop de gelegenheid.