Huiselijke en warme sfeer
Onze groepen zijn met zorg ingericht, zodat iedere groep een huiselijke en warme sfeer heeft en uitstraalt. Een plek waar kinderen zich snel thuis voelen en waar het prettig verblijven is, dat is ons doel met de inrichting. Wij hebben gekozen voor rustige en neutrale kleuren op de groepen, die passend zijn bij onze vestigingen.

Ruimte om te ontdekken en te groeien
Op de baby/dreumesgroepen is er veel ruimte gecreëerd om op de grond te spelen, te ontdekken en om te leren kruipen en te lopen. Zo werken wij op de groepen zoveel mogelijk met grondboxen, waar kinderen veilig en afgeschermd kunnen ontdekken en groeien.

Diverse speelhoeken
Op onze peutergroepen en onze BSO's hebben wij diverse speelhoeken gecreëerd, zoals een bouwhoek, een knutselhoek, een poppenhoek of een leeshoek. Het hebben van deze spoelhoeken is vooral voor jonge kinderen erg belangrijk. Zij kunnen in een speelhoek gerichter spelen, met meer concentratie en beter een keuze maken in wat zij willen doen.

Iedere groep heeft een bank waarop kinderen, die dat willen, zich even kunnen terugtrekken met een boekje. Het is een veilig en overzichtelijke plek vanwaar zij de groep goed kunnen overzien.

Ga naar boven