Gezellig overblijven op Het Ooievaarsnest
Wanneer de kinderen het eerste deel op school achter de rug hebben, zijn ze wel toe aan een rustig moment om hun boterham op te eten en een beker drinken te nuttigen. Zodra de kinderen het overblijflokaal binnenlopen, kunnen ze direct aan de gedekte tafel plaatsnemen. Als iedereen dan aan tafel zit, wordt er gezamenlijk gegeten en gekletst.

Nadat de kinderen hun lunch hebben genuttigd, is het tijd om even de benen te strekken. Kinderen spelen onder begeleiding buiten en bij slecht weer worden er spelletjes binnen georganiseerd met de kinderen.

Na de lunch en het spelen hebben de kinderen weer energie gekregen om te beginnen aan het middagdeel op school. De overblijfmedewerkers begeleiden de kinderen naar hun klas.

fruit smileEten & drinken
Eten nemen de kinderen zelf mee van huis. Drinken krijgen de kinderen van de TSO aangeboden; een beker halfvolle melk, thee of water. Uiteraard mag uw kind ook drinken meenemen van huis.


Advies
Kinderen die naar de basisschool gaan zijn de gehele dag aan het werk en een gezonde voeding is dan van belang. Een gezonde voeding zorgt voor goed werkende hersenen én een gezond gewicht. U kunt via deze link ideeën opdoen wat u uw kind kunt meegeven naar school.                                            

Kosten
Op contractbasis betaalt u voor de TSO bij Het Ooievaarsnest € 2,75 per keer. Wanneer u een losse bon koopt, zijn de kosten € 3,50 per keer. 

 

 

 

Ga naar boven