Buitenschoolse Opvang Het Ooievaarsnest 

Op de basisschool 't Ooievaarsnest in Zwaag hebben wij een Buitenschoolse Opvang (BSO) gerealiseerd; de eerste BSO van 't Herdertje. De BSO bestaat uit een prachtige ruimte ingerichte ruimte, een tussen gedeelte met leeshoek en een atelier. Van het schoolplein en het grasveld mogen wij na schooltijd en in de vakantieperiodes gebruikmaken. Met regelmaat en met veel genoegen doen we dat ook. De buitenruimtes zijn ideaal voor het organiseren van een spelletjesdag of een sportdag.

Voor een impressie van de mooi ingerichte ruimtes kunt u een kijkje nemen bij de fotoimpressie.

Vrije tijd

Buitenschoolse Opvang is vrije tijd voor de kinderen en dat betekent dat onze leidsters ervoor zorgen dat de kinderen een gezellige en leuke tijd hebben op de opvang. Er worden groepsactiviteiten aangeboden, waar kinderen uit kunnen kiezen, maar ook vrij spelen op het schoolplein of grasveld. Ook een spelletje doen, knutselen of samen spelen in één van de ruimtes kan. Wie even rustig wilt lezen of zijn/haar huiswerk wilt maken, kan plaatsnemen in de keuken aan de tafel of op de bank.

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties en de studiedagen worden er allerlei activiteiten ondernomen, die van tevoren zijn bedacht door de kinderen en de leidsters. Juist tijdens de vakantieperiode mag de opvang toch wel een feestje zijn? U kunt denken aan: een dagje naar NEMO, naar het strand, zwemmen, speurtocht maken, naar de film et cetera. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Gaat uw kind naar een sportclub, muziekles, zwemles of hobbyclub op een opvangdag?

't Herdertje biedt u de mogelijkheid aan om uw kind, wanneer het op een opvangdag naar sport gaat, muziekles of iets anders in omgeving Zwaag te brengen en te halen. Dit is een service; 't Herdertje biedt hiervoor geen kosten in rekening. Belt u naar kantoor en vraag naar de mogelijkheden. 


Bereikbaarheid

BSO Het Ooievaarsnest bevindt zich in de basisschool 't Ooievaarsnest. De locatie is goed te bereiken, zowel met de auto (genoeg parkeergelegenheid rondom de school) als met de fiets.

BSO Het Ooievaarsnest ligt op enkele minuten loopafstand van ons kinderdagverblijf aan De Dorpsstraat. 

 

 

 

 

 

Ga naar boven