Van garage naar een geweldig Kinderdagverblijf & BSO
Wie nu onze locatie de Noorderdracht' binnenloopt kan zich bijna niet voorstellen dat het voorheen een autogarage was. Geen geur van smeerolie meer te ruiken, geen bandensporen op de grond meer en geen autolift meer terug te vinden. Vanaf mei 2011 is het een moderne opvanglocatie die is voorzien van ruime en gezellige ruimtes. Door de vele hoge ramen heeft iedere groep veel natuurlijk lichtinval. De locatie doet sfeervol aan, zodat de kinderen en hun ouders zich gemakkelijk thuis kunnen voelen. 


Trots zijn we op dit pand en op de meest liefdevolle pedagogisch medewerkers die iedere dag klaarstaan op de Noorderdracht voor de kinderen en hun ouders.

Bijna iedere dag worden de kinderen getrakteerd op de creativiteit van de leidsters; knutselen, verven, bloembollen planten, de moestuin verzorgen, fruitplukken in de boomgaard en voorval veel koken op de BSO; met regelmaat ziet u van deze activiteiten foto's terug op de groepen.

Natuurlijk & weidsuitzicht
Aan de achterzijde van de locatie 'de Noorderdracht' kijken de kinderen uit op een boomgaard, waar de kinderen regelmatig fruit mogen plukken of een speurtocht maken. Aan de rechterkant staat de molen 'Krijgsman', waar de kinderen, met de pedagogisch medewerkers, in kleine groepen naar toe mogen gaan om boodschappen te doen of de molen te bezichtigen. De kinderen kijken vanaf de groepen zo de weide natuur in.

Bereikbaarheid
Zowel aan de voorzijde van het pand als aan de achterzijde kunt u gemakkelijk uw auto parkeren. Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets gemakkelijk plaatsen in de fietsenrekken voor het pand.


"Onze Jasmijn is altijd met veel plezier naar de Noorderdracht gegaan; Melissa en Astrid hebben ervoor gezorgd dat Jasmijn zich welkom voelde en veilig. Over de service van de organisatie neem ik mijn petje af. Dank jullie wel voor de goede zorg."

Kristie, mama van Jasmijn

Ga naar boven