Van garage naar een geweldig Kinderdagverblijf & BSO
Wie nu onze locatie de Noorderdracht' binnenloopt kan zich bijna niet voorstellen dat het voorheen een autogarage was. Geen geur van smeerolie meer te ruiken, geen bandensporen op de grond meer en geen autolift meer terug te vinden. Vanaf mei 2011 is het een moderne opvanglocatie die is voorzien van ruime en gezellige ruimtes. Door de vele hoge ramen heeft iedere groep veel natuurlijk lichtinval. De locatie doet sfeervol aan, zodat de kinderen en hun ouders zich gemakkelijk thuis kunnen voelen. Trots zijn we op dit pand en op de meest liefdevolle pedagogisch medewerkers die iedere dag klaarstaan op de Noorderdracht voor de kinderen en hun ouders.

Bijna iedere dag worden de kinderen getrakteerd op de creativiteit van de pedagogisch medewerkers; knutselen, verven, bloembollen planten, de moestuin verzorgen, zingen, fruitplukken in de boomgaard en koken; met regelmaat ziet u van deze activiteiten foto's terug op de groepen.

Vlieger wijzenddijkjeNatuurlijk & weidsuitzicht
Aan de achterzijde van de locatie 'de Noorderdracht' kijken de kinderen uit op een boomgaard, waar de kinderen regelmatig fruit mogen plukken of een speurtocht maken. Aan de rechterkant staat de molen 'Krijgsman', waar de kinderen, met de pedagogisch medewerkers, in kleine groepen naar toe mogen gaan om boodschappen te doen of de molen te bezichtigen. De kinderen kijken vanaf de groepen zo de weide natuur in.

Bereikbaarheid
Zowel aan de voorzijde van het pand als aan de achterzijde kunt u gemakkelijk uw auto parkeren. Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets gemakkelijk plaatsen in de fietsenrekken voor het pand.

Contactinformatie Noorderdracht:                                                                                                           Locatiemanager: Natascha Sondorp - telefoonnummer (0229) 261399 - Noorderdracht 65 - Oosterblokker

 

"Mijn dochter, Yinthe, wordt op een gezellig, liefdevolle en positieve manier opgevangen door haar leidsters. Zij hebben echt oog voor Yinthe. Dit merk ik aan de manier waarop zij activiteiten gedurende de dag met haar invullen. Het contact tussen de leidsters en mij is prettig en de sfeer op de groep is heel plezierig. Dit alles maakt dat mijn dochter met veel plezier naar de opvang gaat en ik haar daar ook met een gerust hart naar toe breng."

Mieke Kemmers, moeder Yinthe 

Ga naar boven