De eerste vestiging
Kinderopvang 't Herdertje opende, 35 jaar geleden haar eerste vestiging aan de Dorpsstraat 123 te Zwaag en met trots presenteren wij dan ook deze vestiging als eerste. 

Parel van een tuin
Het kinderdagverblijf 'Dorpsstraat' ligt aan een doorgaande weg in Zwaag. De locatie heeft een vriendelijke en warme uitstraling en heeft een parel van een tuin. De tuin is ongeveer 2000 m2 groot en is voorzien van een grote zandbak, diverse speeltoestellen, een boomhut en nog veel meer leuke en uitdagende buitenmaterialen.

Binnenruimtes
De groepen zijn allemaal vriendelijk, warm, licht en huiselijk ingericht. Voor deze inrichting is gekozen zodat de kinderen en hun ouders zich snel thuisvoelen op de groep. Alle groepen hebben een eigen slaapkamer en de kinderen hebben hun eigen slaapplek, zodat ook deze ruimte prettig en vertrouwd aanvoelt. 

Lekker naar buiten 
Bij mooi weer zijn de kinderen met de medewerkers zoveel mogelijk buiten; spelen in de zandbak, met het buiten speelmateriaal in de weer en lekker ravotten.


Gebruik van de gymzaal
Op dinsdag- en donderdagmiddag wordt er door de peutergroepen gebruik gemaakt van de gymzaal; waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven; balspellen, ringwerpen en gymen op de mat.


Parkeermogelijkheden
Direct aan de voorzijde kunt u uw auto parkeren. Brengt u uw kind met de fiets? Dan kunt u gebruik maken van de fietsenrekken gelegen naast de toegangsdeur.

Contactgegevens locatie Dorpsstraat:                                                                                        

Locatiemanager: Colinda Bruinsma - telefoonnummer (0229) 279205 - Dorpsstraat 123 - Zwaag

 

 


"Stein gaat altijd met veel plezier naar de Sterrekindjes op de Dorpsstraat. Zodra we het terrein opkomen wordt hij enthousiast en wil hij zo snel mogelijk naar zijn groep. De leidsters zijn goed in hun vak, lief voor de kinderen en duidelijk in de communicatie naar de kind én ouders." 

Sander, vader van Stein

Ga naar boven