Jarenlang ervaring op de Dorpsstraat
Ons team op de Dorpsstraat is een team die al jaren met elkaar werkt. Het is een team die elkaar aanvult en elkaar scherp houdt. Op de babygroepen staan lieve en zorgzame professionele pedagogisch medewerkers die iedere dag trouw klaar staan voor de baby's en hun ouders. Wij weten dat een vast gezicht op de groep belangrijk is voor het hechtingsproces van het kind en ook voor de ouders. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat ten minste één vaste pedagogisch medewerker op de groep aanwezig is.

huygens knutselactiviteitDe pedagogisch medewerkers van de peutergroepen zijn pedagogisch medewerkers die de kinderen stimuleren om te ondernemen, de kinderen uitdagen om creatief te zijn en graag spelletjes doen met de kinderen. 

Met volle teugen genieten

De pedagogisch medewerkers op de Dorpsstraat werken veelal met thema's. De activiteiten worden vervolgens afgestemd op leeftijd, interesse en ervaring, zodat de kinderen met volle teugen kunnen genieten, maar ook leren van de activiteiten.

Scholing medewerkers

Alle medewerkers van Kinderopvang 't Herdertje worden geschoold in EHBO. Jaarlijks worden de medewerkers geschoold via een scholingsplan waarin het meest recente trainingsaanbod wordt aangeboden. 

Enkele pedagogisch medewerkers op de Dorpsstraat werken al ruim 20 jaar met veel plezier bij Kinderopvang 't Herdertje. Dat is echte liefde voor het vak.

 

 

Ga naar boven