Welkom bij Kinderopvang 't Herdertje
onderwegnaardebsoUw kind met een goed gevoel naar de opvang brengen is het meest belangrijke voor u. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Alle medewerkers van Kinderdagopvang 't Herdertje doen er dan ook alles aan om uw kind liefdevol op te vangen en te verzorgen.

Wanneer ouders kiezen voor een kinderdagverblijf of een Buitenschoolse Opvang is vaak de eerste indruk bepalend. Zien de groepen er representatief uit, zijn de leidsters gekwalificeerd & lief voor de kinderen, is er een goede sfeer, is de omgeving veilig, is er voldoende speelruimte, worden er leuke activiteiten ondernomen? Dit zijn nog maar enkele vragen die u met ja wilt kunnen beantwoorden. Indruk doet u op tijdens de rondleiding die u van een van pedagogisch medewerkers krijgt. 

Waar staat Kinderopvang 't Herdertje voor?
Waar staat Kinderopvang 't Herdertje voor, wat vinden wij belangrijk in de opvang van kinderen, wat betekent kwaliteit voor ons en hoe is dat terug te zien op bijvoorbeeld de groep van uw kind? Wat kunt u verwachten wanneer u uw kind naar een vestiging brengt van Kinderopvang 't Herdertje? Alle antwoorden vindt u terug in deel II van de informatiebrochure.

Praktische informatie
Allereerst vindt u in deel I van de informatiebrochure allerlei praktische informatie terug zoals openingstijden, wat te doen als uw kind ziek is en wat als u een opvangdag wilt ruilen en nog veel meer. 

 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor de informatiebrochure, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers op kantoor. Ons kantoor is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer (0229) 248745 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Ga naar boven