Van inschrijving tot plaatsing
Wanneer u uw kind bij onze organisatie online heeft ingeschreven, ontvangt u direct een bevestigingsmail (van de inschrijving) van ons. Vervolgens wordt uw aanvraag bekeken en verwerkt in ons administratiesysteem. De planningsmedewerker, verantwoordelijke voor de planning en plaatsingen van de kinderen, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen en om u uit te nodigen voor een rondleiding.

Rondleiding 
U wordt ontvangen door de locatiemanager op de gewenste locatie. Vervolgens vertelt zij u hoe Kinderopvang 't Herdertje werkt, maakt u kennis met de pedagogisch medewerkers, ziet u de kinderen spelen en ontdekken, hoort u hoe een dag op de opvang eruit kan zien en wat er zoal wordt ondernomen met de kinderen. Tijdens de rondleiding kunt u al uw vragen stellen. Wanneer de rondleiding klaar is, zal de locatiemanager nog één en ander toe te lichten onder het genot van een kopje koffie/thee.  

Plaatsing
De planningsmedewerker neemt na de rondleiding contact met u op of er nog vragen zijn en of u geïnteresseerd bent om uw kind te plaatsen op één van onze locaties. Bent u enthousiast, dan bespreken wij de mogelijkheden met u door om een plaatsing te kunnen realiseren. Kunnen wij voldoen aan de gewenste dagen en locatie, dan ontvangt u van ons een contract.

Contract
Het contract en de bijbehorende papieren ontvangt u digitaal. Wij adviseren u het contract en de bijbehorende papieren goed door te lezen en deze getekend, binnen 14 werkdagen, digitaal te ondertekenen. Heeft u vragen wanneer u het contract doorleest? Bel/mail gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0229) 248745. Wij helpen u graag verder!

Plaatsing definitief
De plaatsing is definitief zodra wij het contract getekend van u retour hebben ontvangen.

En dan?
Zodra wij het contract hebben ontvangen, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging. Ongeveer 4 weken voor de aanvang van de opvang van uw kind wordt u gebeld voor het maken van een afspraak; het intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats tussen de ouder en de pedagogisch medewerker van de groep waarop uw kind is geplaatst.

Vragen over uw contract en/of factuur?
Mocht u vragen hebben over uw contract en/of factuur, dan kunt u contact opnemen met de administratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer (0229) 248745.

 

 

Ga naar boven