Plaatsingsbeleid
zeepbellenBij ons kunnen kinderen vanaf 10 weken geplaatst worden op één van onze kinderdagverblijven en vanaf de 4e verjaardag op één van onze NSO's. Om geplaatst te kunnen worden is het inschrijven van uw kind nodig. U kunt zich altijd, kosteloos en geheel vrijblijvend, inschrijven door het inschrijfformulier op onze website in te vullen.

Bent u niet in de gelegenheid om uw kind online in te schrijven, dan kunt u ons ook telefonisch benaderen of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om gezamenlijk de inschrijving te realiseren.

Bij de plaatsing van kinderen hanteren wij een aantal criteria:

  • broertjes/zusjes van reeds geplaatste kinderen krijgen voorrang bij plaatsing;
  • reeds geplaatste kinderen waarvan de ouders meer dagen willen afnemen;
  • wisseling van dagen;
  • plaatsing naar een andere locatie van Kinderopvang 't Herdertje;
  • doorplaatsing van dagopvang naar naschoolse opvang.

 

Ik ben zwanger en heb al een kindje bij Kinderopvang 't Herdertje, heb ik zeker plaats?

U kunt uw kind kosteloos aanmelden via onze website. Doe dit zo snel mogelijk zodat wij in de planning rekening kunnen houden met uw aanstaande kindje. Als wij op tijd weten wanneer u een plekje nodig heeft dan heeft u voorrang op alle inschrijvingen.

Is er een wachtlijst?

Of er een wachtlijst is voor de plaatsing van uw kind hangt van een aantal factoren af. De leeftijd van het kind en de (combinatie van) dagdelen die u wenst af te nemen zijn hiervoor bepalend. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat plaatsing mogelijk is op de maandag, maar niet in combinatie met de donderdag. U kunt bij het inschrijfformulier aangeven of u flexibel bent in dagen.

Hoeveel dagen moet ik afnemen?

Uw kind kan al komen vanaf één dag per week.

Kan ik ook halve dagen afnemen?

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van halve dagen opvang. Halve dagopvang kost iets meer per uur dan reguliere opvang. Neem contact met ons op of vul het inschrijfformulier in.

 

end faq

Ga naar boven