Diverse opvangsoorten
Kinderopvang 't Herdertje beseft dat bepaalde beroepsgroepen te maken hebben met wisselende diensten, om onder andere hen tegemoet te komen bieden wij diverse soorten opvang aan. Onderstaand treft u de mogelijkheden aan:

Flexibele opvang
Flexibele opvang bij Kinderopvang 't Herdertje betekent dat u, wanneer uw werkrooster bekend is, met ons contact opneemt om door te geven welke dagen u opvang nodig heeft voor uw kind. Wij raadplegen onze planning en kijken of er plaatsingsmogelijkheden zijn op de aangegeven locatie en groep. Vervolgens wordt er met u besproken welke dagen beschikbaar zijn en in overleg worden de dagen ingepland. Bij flexibele opvang vindt de facturatie altijd achteraf plaats. U betaalt alleen voor de afgenomen dagen. Onder flexibele opvang verstaan opvang op steeds wisselende dagen op verschillende tijden. 

Mochten wij op de locatie en/of groep geen plaats beschikbaar hebben, plaatsen wij u op de wachtlijst of bieden wij u een plaats aan op een andere groep, mits deze beschikbaar is.

Halve dagen opvang
Bent u op zoek naar halve dagen opvang, ook dan bent u bij Kinderopvang 't Herdertje aan het goede adres. Halve dagen opvang bieden wij aan op alle dagen. Mits er uiteraard plaats is. 

Ochtend: opening tot en met 13.00 uur
Middag: 12.00 - 18.30 uur

Vakantieopvang (BSO)
Wanneer u op zoek bent naar alleen vakantieopvang voor uw kind(eren), dan kunt u bij ons terecht, ook als u geen vaste klant bent bij ons. De vakantieopvang is voor schoolgaande kinderen (4 - 12 jaar).

Openingstijden vakantieopvang
U kunt uw kind(eren) van maandag tot en met vrijdag brengen van 06.45 uur en weer ophalen om 18.30 uur.

Kosten vakantieopvang
Eten, drinken, tussendoortjes en uitjes zijn in de prijs inbegrepen.  

Extra opvang tegen gereduceerd tarief
Iedereen heeft wel eens een dringende afspraak of een oppas die niet kan. Kinderopvang 't Herdertje biedt u, de vaste klant, de mogelijkheid aan om een extra dag of dagdeel af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neemt u dan contact op met de groep waarop uw kind normaliter gebruik maakt van de opvang. Wanneer het de kind-leidster ratio het toelaat, kunt u een extra dag(deel) afnemen.

Kosten extra opvang
Een hele dag extra opvang kost u vanaf 1 januari 2018 € 55,00. Een halve dag extra opvang kost € 50,00. Een extra middag NSO rekenen wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag € 21,00 en op woensdag € 30,00. Voor extra voorschoolse opvang (VSO) rekenen wij € 9,25 Bij een volledige dag BSO brengen wij €55,00 (dit is voor mensen met een overeenkomst) in rekening  Deze kosten kunnen volledig worden opgevoerd als opvangkosten bij de kinderopvangtoeslag.

Mocht u meer informatie wensen over de diverse soorten opvang, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Via telefoonnummer (0229) 248745 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor het aanmelden voor één van de bovenstaande opvangsoorten kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

 

Ga naar boven