U bent voornemens uw kindje bij onze toegewijde pedagogisch medewerkers te brengen voor de opvang? Maar weet nog niet wat de mogelijkheden allemaal zijn? Hieronder staan de diverse soorten opvang die wij bieden in het kort omschreven. 

Dagopvang

Uw kindje kan de hele dag gebruik maken van de opvang, binnen de gestelde openingstijden. We hanteren een vast ritme op de groepen, zodat kinderen snel wennen bij ons op de opvang. 

Halve dagopvang

Heeft u alleen een vaste ochtend of middag opvang nodig? Ook dit is mogelijk. De ochtend opvang loopt van openingstijd tot 13:00 uur en de middag start om 12:00 uur tot sluitingstijd. 

Flexibele opvang

Flexibele opvang is niet altijd mogelijk. Wanneer u flexibele opvang nodig heeft, verzoeken wij u contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0229-248745 (afdeling planning). 

De opvang is flexibel wanneer de dagen en tijden steeds wijzigen. Er mag geen structuur in de opvang zitten. U brengt bijvoorbeeld uw kindje elke week van 10:00 tot 16:00 op woensdag, dan is het niet flexibel, uw opvang valt dan onder de reguliere dagopvang. Wanneer u de ene week van bijv. 07:00 tot 12:00 en de andere week van 11:00 tot 17:00 gebruik en de week daarop geen gebruik maakt van de opvang, zien wij dit als flexibel.  

Opvang bij Spelenderwijs groep

Wij bieden in onze Spelenderwijs groepen in de ochtend opvang aan bij basisschool 't Ooievaarsnest en De Wingerd in Zwaag en basisschool Sint Lidwina in Zwaagdijk-West. In deze groepen gaan de kinderen spelenderwijs kennis maken met het basisonderwijs.  

Voor de uitgebreide informatie over de verschillende vormen van opvang verwijzen wij u naar de informatie onder de "locaties". Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers op kantoor via (0229) 248745

  

Ga naar boven