Gezond, gevarieerd en lekker
Op TSO De Wingerd krijgen de kinderen een gezonde, gevarieerde en lekkere lunch aangeboden. De overblijfmedewerkers zorgen ervoor dat de kinderen, na een intensieve ochtend op school, een voedzame lunch krijgen. Zo kunnen de kinderen weer fris aan het middagdeel beginnen op school.

Overblijven bij De Wingerd
Wanneer de kinderen arriveren in het overblijflokaal, kunnen zij direct plaatsnemen aan de gedekte tafel. Zodra iedereen aan tafel zit kan er gezellig geluncht worden. De kinderen krijgen volkoren brood, crackers en beschuit aangeboden. Iedere dag wordt ander beleg aangeboden, zodat de kinderen kennis kunnen maken met minder bekende soorten beleg. Wat goed is voor de smaakontwikkeling.

Na de lunch wordt er gezamenlijk opgeruimd en is het tijd om met elkaar te spelen. Bij mooi weer spelen de kinderen onder begeleiding van de overblijfmedewerkers op buiten. Bij minder mooi weer wordt er binnen in het overblijflokaal activiteiten aangeboden. Denkt u aan bordspellen, kaartspellen en knutselen.

Na het spelen worden de kinderen van de Wingerd door de overblijfmedewerkers teruggebracht naar hun klas.

Kosten
De kosten zijn € 4,00 per keer wanneer u op contractbasis TSO afneemt. De kosten worden achteraf in rekening gebracht. (Prijzen zijn gebaseerd op schooljaar 2018/2019).