Welkom bij de TSO van Kinderopvang ’t Herdertje
Uw zoon of dochter gaat naar Het Ooievaarsnest, Roald Dahl, Socrates of naar De Wingerd? Op deze locaties wordt ook Tussenschoolse Opvang (TSO) wordt aangeboden. Kinderopvang ’t Herdertje verzorgt al sinds jaar en dag de Tussenschoolse Opvang op Het Ooievaarsnest en sinds 2014 kunt u ook op De Wingerd terecht op de TSO.

Heeft u interesse om gebruik te maken van de TSO, dan kunnen wij ons voorstellen dat uw graag wilt weten hoe onze TSO is verzorgd, hoe u gebruik kunt maken van de TSO, wat de kosten zijn en wat u van Kinderopvang ’t Herdertje kunt verwachten.

Informatie
Meer informatie over locatie gerichte TSO kunt u vinden onder het kopje van de locatie waar u TSO wenst af te nemen. Voor meer informatie hierover, kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor via planning@herdertje.nl of (0229) 248745. U kunt ook een inschrijving doen via de website.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers van kantoor. Onze medewerkers zijn op werkdagen te bereiken via telefoonnummer (0229) 248745 of via mail: tso@herdertje.nl