Op deze locatie is er ruimte voor maximaal 50 kinderen per dag.

De BSO bestaat uit drie grote ruimten voorzien van aparte hoeken en een tussenruimte. De grote ruimten zijn ingedeeld met aparte hoeken en een van de ruimtes heeft een prachtige keuken. In deze ruimte staat een grote tafel waaraan de kinderen, direct na schooltijd, met z’n allen wat drinken en eten (fruit en/of crackers). Eerst even rustig bijkomen van een drukke dag, even je verhaal vertellen om vervolgens een activiteit te kiezen. Tevens is er een atelier ingericht waar de kinderen zich heerlijk creatief kunnen uitleven.

Van alles te doen en te beleven
De Wingerd staan ook bekend om hun leuke uitstapjes en activiteiten die zij in overleg met de kinderen organiseren; een dagje NEMO in Amsterdam, naar de speeltuin of een dagje naar het strand.

Dit zijn uitstapjes die vooral worden gemaakt in de vakanties en tijdens studiedagen. Op schooldagen wordt er vooral gekeken naar het weer, het seizoen om vervolgens de activiteiten ook daarop af te stemmen. Denkt u aan een ouderwets middagje Hollandse spelletjes, een eigen ganzenbordspel maken, een bezoek brengen aan de kinderboerderij, liedjes zingen en ook gewoon lekker vrij spelen.

Kortom: op de BSO De Wingerd is er genoeg te doen en vooral veel plezier te beleven.